Bij bestelling ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees ze goed door.


ALGEMENE VOORWAARDEN BEDRIJFSGEGEVENS

Studio Dada / Linda Engels
Dorpstraat 11 5993 AL Maasbree
telefoon 06 40311203
email info@studio-dada.nl
IBAN NL48RBRB0850050715

BIC RBRBNL21
KvK Venlo 12063246

Studio Dada is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur, behalve op vrijdag. Langskomen kan ook, op afspraak staat de koffie klaar in de Studio. Natuurlijk zijn we ten alle tijden bereikbaar per mail, maar we reageren pas weer op onze normale werktijden. Voor het doorgeven van de definitieve geboortedatum en andere gegevens die te maken hebben met het uitwerken van een geboortekaartje, zijn wij ook op vrijdag en in het weekend bereikbaar. Dit kan dan uitsluitend per sms of een ingesproken boodschap of per mail. Wij doen ons best deze informatie tijdig te verwerken.


UNIEKE ITEMS

De Studio Dada items zijn ‘handgemaakt’. Dat betekent in dit geval door Studio Dada: gemaakt, bedacht, gestikt, gezeefdrukt, gevonden, gekoesterd, versierd, vormgegeven, nieuw leven in geblazen! Kortom, met liefde ontworpen. Het gaat om unieke (kinder)kleding, accessoires en aanverwante producten in kleine oplage waardoor de afwerking anders is dan bij massaproductie. Helaas kan het voorkomen dat een product in werkelijkheid iets afwijkt van het getoonde op onze website. Omdat wij werken met het op = op principe. Dit houdt in dat oude, vintage of retro materialen ècht een keer op kunnen zijn. Wij zorgen er dan voor dat het bestelde product wel gemaakt kan worden en met veel aandacht kiezen wij dan een alternatief materiaal, bandje of kantje zodat ‘de looks en feels’ hetzelfde blijven! Heb je hier vragen over, mail ons dan; info@studio-dada.nl. De unieke items die op bestelling gemaakt worden hebben een gemiddelde levertijd van 10 werkdagen. Soms duurt het echter langer voordat een opdracht klaar is vanwege onvoorziene omstandigheden waar Studio Dada niet verantwoordelijk voor gehouden kan worden. We doen ons uiterste best om alles correct en zorgvuldig af te handelen. Zo blijft een uniek item ook ècht een uniek DadaDing!


BESTELLEN/BETALEN

Je kunt op de volgende manieren betalen: iDeal Zeer veilig en vertrouwd betalen bij eigen bank. Volg de aanwijzingen op. Na betaling wordt je bestelling binnen een week ‘à la Dada’ verpakt geleverd. Het moment van verzenden wordt via je bestelstatus aan je bekend gemaakt.
Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW.


Overboeking
Studio Dada heeft gekozen voor het betalen met iDeal. Mocht je toch liever het bedrag overmaken kies dan overboeking bij betaalwijze. Als de bestelling binnen is komt er een orderbevestiging met een factuur en bestelnummer per email naar je toe. Maak het totale factuurbedrag over op het Regio banknummer 85.00.50.715 ten name van Studio Dada te Maasbree onder vermelding van het bestelnummer. Als de betaling bij Studio Dada binnen is, is het ons streven de bestelling binnen een 5 werkdagen te leveren. Het bedrag dient binnen 7 dagen op de rekening van Studio Dada te staan. Tot die tijd wordt het item voor je gereserveerd. Mocht na 7 dagen het bedrag niet op de rekening staan, dan vervalt de bestelling.
Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW.


LEVERING/VERZENDING

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wij hanteren het volgende DadaTarief; 1,95 euro verzend- en afhandelingskosten bij kleinere bestellingen. Dit zijn bestellingen die meestal door de brievenbus passen en niet zwaarder zijn dan 2 kilo. Bij grotere bestellingen en bij pakketjes die niet door de brievenbus passen maar lichter zijn dan 10 kilo geldt een DadaTarief van 5,95 euro als verzend- en afhandelingskosten. Voor bestellingen boven de 75,00 euro rekenen wij géén verzendkosten. Studio Dada is niet aansprakelijk voor diefstal tijdens de verzending. Indien je het pakket wilt laten verzekeren is dat voor eigen rekening. Dit kost je de actuele verzekeringskosten van PostNL(circa 8 euro).


International orders
For international orders please send an email to info@studio-dada.nl. We will send you the instructions by email.


CADEAU

Het is mogelijk om bij een bestelling een alternatief afleveradres te kiezen. Dit adres kun je aangeven binnen de bestelprocedure. Ook is het hier mogelijk om een persoonlijke tekst voor de ontvanger op te geven. Wij verpakken het bestelde product dan extra feestelijk ‘à la Dada’ en dragen zorg voor een tijdige levering.


RETOURNEREN

Als klant van Studio Dada heb je een bedenktijd van 7 dagen. Bevalt het artikel om de een of andere reden niet, dan kan het geretourneerd worden. Je krijgt dan je geld terug maar de verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Neem in dit geval binnen 7 dagen na verzending contact op met info@studio-dada.nl met de mededeling dat je het product terug wilt sturen. (wet verkoop op afstand) Wij accepteren alleen ongeschonden en ongebruikte artikelen die helemaal intact zijn. Als een retourzending bij ons zomaar, zonder melding, binnenkomt wordt deze geweigerd. Natuurlijk gelden bovenstaande retourafspraken niet voor de DadaDingen die op bestelling, speciaal voor jou of iemand anders, gemaakt worden. Denk hierbij aan de producten die gepersonaliseerd zijn zoals o.a. naam-broches, kussen met naam, de tassen met naam of vlaggenlijn met eigen tekst. Alle DadaDingen die op bestelling gemaakt zijn kunnen niet meer geruild of geretourneerd worden!


GARANTIE

Studio Dada staat ervoor in dat alle artikelen die geleverd worden deugdelijk zijn en voldoen aan de op de website beschreven specificaties. Uitzondering hierop vormen geringe kleurafwijkingen ten opzichte van de getoonde foto’s. Gebreken die zijn ontstaan als gevolg van normale slijtage of die te wijten zijn aan aanmerkelijke schuld door de klant vallen niet onder de garantie. Gebruik van de producten van Studio Dada zijn geheel voor eigen risico, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken of slecht functioneren. Bij gebruik van onze items bij kinderen willen wij voor de veiligheid adviseren deze producten altijd onder toezicht van een volwassene te gebruiken. Controleer geregeld of alles nog stevig vastzit en let extra op de kleine onderdelen. Alles is met veel liefde handgemaakt maar de producten zijn niet getest en de afwerking is anders dan bij massaproductie. Ook zijn de verpakkingen niet kindvriendelijk. Houdt deze weg bij kinderen en verwijder alles voor gebruik.


WAS / STRIJKVOORSCHRIFT

De producten van Studio Dada zijn vaak van verschillende stoffen en materialen gemaakt. Daarom adviseren wij in alle gevallen een handwas met weinig (fijn)wasmiddel of een was in de wasmachine op b.v. een wolwasprogramma. Let ook op met het strijken van de producten, voorkom problemen door niet te heet te strijken en strijk nooit over de applicaties.


OVERMACHT
Studio Dada is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan bedrijfsstoringen bij Studio Dada en transportstagnatie.


PRIVACY
Studio Dada geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden door, zonder toestemming van de klant. Studio Dada gebruikt klantgegevens ten behoeve van het verwerken van de bestellingen, het versturen van nieuwsbrieven en voor eigen gebruik.


COPYRIGHT
Niets van deze website mag worden gekopieerd, verdubbeld, verspreid, veranderd of overgenomen op een of andere manier, zonder toestemming van Studio Dada. Studio Dada behoudt zich alle rechten, waaronder de rechten van het intellectuele eigendom, met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie. Verder heeft Studio Dada het recht om ten alle tijden prijzen, beeld- en productgegevens te wijzigingen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleent op eerder gedane aankopen.