Unieke geboortekaartjes

Bekijk enkele voorbeeldenUniek ontwerp geheel naar persoonlijke wens!
Vind je de stijl van Studio Dada heel mooi maar zit dat ene kaartje er nét niet tussen? Dan kun je ook een uniek ontwerp op maat laten maken. Helemaal naar jouw smaak en wensen! Wij doen dat erg graag en tot volle tevredenheid van vele klanten. Het blijft elke keer weer een uitdaging om zo ‘samen’ iets bijzonders te ontwerpen.

Heb je interesse in zo'n uniek DadaKaartje neem dan contact met ons op via email (info@studiodada.nl) of bel even naar nummer 06 40311203. Soms maken we een afspraak (woon je in de buurt, dan is dat handig) en gaan we samen écht aan de tafel zitten om e.e.a te bespreken maar meestal proberen we per mail (samen aan de tafel op afstand...) al je wensen en ideeën in kaart te brengen om vervolgens ‘samen’ het schets-traject in te gaan... Daaruit komt een 1e ontwerpvoorstel. We verzenden het schetsontwerp als PDF maar je ontvangt ook een digitale print als proef. Hierna kunnen de puntjes op de i gezet worden en ontvangen jullie een definitief voorstel. (digitale print) Na een laatste (met name spelling) check volgt er een akkoord en is jullie eigen èn unieke geboortekaartje een feit! Het wachten is vervolgens op de geboorte van jullie kindje...

Studio Dada heeft ervoor gekozen om alle kaarten te laten drukken op een mooie kwaliteit papier. Nèt niet te wit en met een lichte ‘parelmoer-glim-glans’ erover. Zodat de drukkleuren extra goed tot hun recht komen. Mochten jullie duidelijk andere wensen hebben wat betreft papiersoort, geef dat dan even door. Er is natuurlijk vanalles mogelijk... Des te leuker wordt zo'n uniek kaartje. Denk b.v. aan een poster, klein boekje, 3-luikje of een kaartje van stof...


Het betalen gaat volgens hetzelfde principe als de serie DadaKaartjes. Dus eerst een bestelling plaatsen, oftewel een offerte aanvragen, na  akkoord  op deze offerte ontvangen jullie een factuur. Als de factuur voldaan is start het ontwerp-traject. Annuleren van de opdracht kan maar dan brengen wij wel de gemaakte kosten in rekening. Zie hiervoor de werkwijze. Heb je hierover vragen of wil je graag nog meer informatie, bel of mail ons.


Studio Dada rekent als ontwerpkosten voor een uniek Dadakaartje 190 euro. De rest van de kosten zal o.a. bepaald worden door de hoeveelheid kaartjes, de drukkosten van de kaartjes en of jullie eventueel ook enveloppen willen.