Werkwijze

Kiezen en bestellen? Kijk dan bij de serie DadaGeboortekaartjes!

Als jullie baby geboren is?

Allereerst; van harte gefeliciteerd! Als jullie kindje geboren is kun je ons een sms sturen naar nummer 06 40311203 om de laatste gegevens door te geven. Liever hebben we dat je de laatste gegevens ook even mailt! Naar; info@studio-dada.nl (Op deze manier weten we zeker dat de kans op spelfouten minimaal is!)

Op zaterdag en zondag is Studio Dada gesloten. Dan genieten wij van een ‘vrij' weekend met onze kids en laden we ons weer op... Liever dus geen ‘belletje’ maar mailen of een sms sturen mag natuurlijk altijd...

Levering van de geboortekaartjes
maandag t/m donderdag

• voor 10.00 uur de geboorte doorgegeven, kaartjes de volgende dag in huis
• na 10.00 uur de geboorte doorgegeven, kaartjes na twee dagen in huis

vrijdag

• voor 10.00 uur de geboorte doorgegeven, kaartjes zaterdag in huis
• na 10.00 uur de geboorte doorgegeven, kaartjes dinsdag in huis

Levering gaat volgens de voorwaarden en verzendkosten (20,- euro) van de DHL, naar België is dit tarief 27,25 euro.

Bestelling annuleren

Je kunt afzien van een bestelling wanneer je deze al geplaatst hebt. Mocht je na het ontvangen van de digitale proef de bestelling willen annuleren, dan wordt er 25 Euro in rekening gebracht. (Dit geldt voor alle kaarten.) Wanneer je de enveloppen al vooruit hebt ontvangen brengen wij hiervoor ook de kosten in rekening. Studio Dada zal je betaling (minus de door jou gemaakte kosten, zie hierboven) binnen 14 dagen terugstorten op je rekening.

Betaalinformatie
Je kunt bij Studio Dada betalen d.m.v. vooruitbetaling. Je plaatst een bestelling middels het bestelformulier, daarna sturen wij jou een factuur toe. Wanneer het orderbedrag door Studio Dada is ontvangen krijg je binnen 5 werkdagen een digitale proef te zien van het door jou uitgekozen kaartje.